Boka konferens

Vår bokning kommer kontakta dig inom 24 timmar!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

15 min från
STHLM Central

Boka höstens möte
på Wärdshuset Lasse Maja

Bekvämt boende med nära till det mesta

På intilliggande 4-stjärniga Welcome Hotel & SPA finns 146 moderna rum, SPA-avdelning med uppvärmda pooler, jacuzzi, bastu, samt en trevlig Bistro med mat av högsta kvalitet. Här finns även en nybyggd loungebar med shuffleboard och pingisbord, perfekt att varva ner i mellan möten eller middag. Hotellet ligger behändigt nära konferensanläggningen Wärdshuset Lasse Maja, med mindre än 150 meters gångavstånd, perfekt vid övernattning både för konferens- och värdshusgäster.

Hotell norra Stockholm

Welcome Logotyp

Våra Hotellrum

Welcome Hotel har totalt 146 rum. Varje rum har sköna sängar, mjuka kuddar, wc, dusch, TV och telefon. Flera av våra rum är allergi- och handikappanpassade. Alla våra rum är helt rökfria. Vi kan även erbjuda långtidsboende i separata villor med möjlighet till eget kök, parkering och trädgård.

Welcome SPA

Vi är mycket stolta över vårt vackra och mycket populära SPA. Här kan du njuta av en
uppvärmd 35 gradig pool, jacuzzi, torrbastu, ångbastu, relaxområde och även ett kallbad för den modige. I vår SPA entré ingår även att du får låna baddrock, handduk samt tofflor. Vi samarbetar även med Sparadiset för massage och behandlingar, något som du enkelt bokar på vår och Sparadisets hemsida. Som vi säger här på Welcome, ”Relax, Refresh, Recharge”.

Welcome Bistro

Välkommen att börja din dag med en frukost i vår bistro. Vår frukostbuffé innehåller allt du kan önska och serveras vardagar 05.00-09.30 samt helger kl. 06.00-11.00. Welcome Bistro håller högsta kvalitet och har öppet alla dagar i veckan. Här serveras en varierande meny anpassad för att passa både affärsresenären samt SPA och weekendgästen.

Utmärkt läge

Welcome Hotel ligger i Barkarby, Järfälla kommun, två mil nordväst om Stockholm med 40 minuter till Arlanda Flygplats och endast 15 min till Bromma. Hotellet har ett mycket bra läge där ni med pendeltåg från intilliggande Barkarby Station tar er till Stockholm city på 17 minuter. Vi erbjuder även en stor gratis parkering framför hotellet samt även ladd stolpar för dig önskar.  Som boende på Welcome Hotel har du nära till shopping på Barkarby Outlet och i områdets stora handelsområde. Sollentuna Centrum och Kista ligger också i närheten, liksom Friends Arena och den stora handelsplats som öppnas där, Mall of Scandinavia.