Boka konferens

Vår bokning kommer kontakta dig inom 24 timmar!

15 min från
T-Centralen

Boka bord på
Wärdshuset Lasse Maja

Bekvämt boende med nära till det mesta

Hotell norra Stockholm

Welcome Logotyp

Welcome Hotel finns 164 rum. Varje rum har sköna sängar, mjuka kuddar, wc, dusch, radio/TV och telefon. Hotellet ligger behändigt nära konferensanläggningen och Wärdshuset Lasse Maja, perfekt vid övernattning både för konferens- och värdshusgäster.

För dig som söker hotell i Stockholm erbjuder vi rum i olika storlekar för 1-4 personer. Reser du med stor familj, eller tar med dig hela arbetslaget, kan vi erbjuda boende i separat villa med eget kök, för upp till 7 personer. Flera av våra rum är allergi- och handikappanpassade. Alla våra rum är helt rökfria.

Welcome SPA

Bistro Welcome

Välkommen att börja din dag med en frukost i vår bistro. Vår frukostbuffé innehåller allt du kan önska och serveras vardagar 05.00-09.30 samt helger kl. 06.00-10.30. Bistro Welcome serverar även middag till våra gäster. I bistron kan du välja om du vill äta vid dukat bord eller kanske äta något mindre, direkt vid bardisken. Vi serverar god och vällagad husmanskost, med noga utvalda och lokala råvaror. Vår meny är komponerad för att passa våra gäster, liten som stor, och är komponerad av vår F&B Manager Mårten Östman. Här finns allt från en värmande soppa, en perfekt stekt köttbit till vegetariska alternativ och goda desserter.

Om hotellet

Welcome Hotel ligger i Barkarby, Järfälla kommun, två mil nordväst om Stockholm och ägs av Catharina och Claes Roos. De byggde hotellet 1985 och skapade samtidigt ett unikt koncept. Welcome Hotel blev först i Stockholm på att erbjuda prisvärt hotell i kombination med familjär och välkomnande stämning. Det är ett koncept som uppskattats sedan dess, av såväl gäster som medarbetare.

Utmärkt läge

I direkt anknytning till hotellet ligger konferensanläggningen Wärdshuset Lasse Maja från 1671. Här tar vi emot konferensgäster, bröllop, små och stora födelsedagsfester samt mycket, mycket mer året om. Wärdshuset Lasse Majas traditionella och smakrika julbord lockar dessutom extra många gäster varje år och många konferens- och värdshusgäster passar också på att övernatta på Welcome Hotell.

Redan 1671 tyckte man att läget alldeles nära allfarvägen var bra. Och det är perfekt, med grönskande 1700-talsmiljö och vackra torg och trädgårdar runt hörnet, bara 15 minuter med närbelägna pendeltåget till Stockholm C. Det är lättillgängligt även för dig som kommer med buss eller bil via E18 eller kanske från Arlanda. Under åren har Barkarbyområdet byggts ut och här växer nu fram en helt ny stadsdel, Barkarbystaden. Som boende på Welcome Hotel har du nära till shopping på Barkarby Outlet och i områdets stora handelsområde. Sollentuna Centrum och Kista ligger också i närheten, liksom Friends Arena och den stora handelsplats som öppnas där, Mall of Scandinavia.