Inför ditt bröllop

 

Vi ser med glädje fram emot att få arrangera ert bröllop! Alla våra medarbetare har lång erfarenhet av bröllopsarrangemang och bröllopsplanering.

Dukningar & Dekorationer

Vad är vackrare en ett väldukat bord. Vår bröllopsdukning är klassisk med vita dukar och säsongens blommor. Under avsittet dukningar kan du titta närmare på hur våra dukningar ser ut. Om du mot förmodan har ytterligare önskemål om blommor, dekoration, brud – och tärnbuketter så rekommenderar vi följande leverantör:
Bloms Blommor
Anettes Blom
Sollentunavägen 163
19147 Sollentuna
08-35 07 40

www.blomsblommor.se

Brudklänning

Att få skrida uppför altargången strålande vacker iklädd en påkostad, romantisk, vit sidenklänning är en dröm som de flesta som ska stå brud vill se förverkligad.

Först på 1920- talet börjar vanligt folk använda vit brudklänning. Klänningen följer modets allt snabbare växlingar och vem minns väl inte 1960- talets kortkorta klänningar eller 1970- talets vardagsklädsel. De pampiga, pärlbroderade prinsessklänningarna hörde förstås 1980- talet till och nu under slutet av 1990- talet har de enkla och rena linjerna börjat komma tillbaka.

Att välja ett av de största momenten i planeringen inför ett bröllop. Vi rekommenderar följande leverantör av brudklänning:

Garamaj AB
Birger Jarlsgatan 44
114 29 Stockholm
08-22 91 22
www.garamaj.se

Underhållning

Bröllopsfesten är ett av de viktigaste inslagen i samband med bröllopet (som förhoppningsvis blir det sagobröllop som både bruden och brudgummen önskar). Festen är en viktig del för att bröllopet som helhet ska bli upplevelserik och oförglömlig. Vi har professionella underhållare som bidrar till att ert bröllop blir till det drömbröllop som ni har drömt om ända sedan barnsben.

Tillsammans hittar vi personliga, kärleksfulla lösningar och förslag för att ert bröllop ska bli det drömbröllop som ni önskar er och till en kostnad som förhoppningsvis ligger inom ramen av en budget som ni har för just ert bröllop! För med rätt, kärleksfull underhållning som blir magiskt så blir bröllopet och bröllopsfesten förhoppningsvis den festliga dag som ni minns för evigt (precis som det är och förblir med er kärlek sinsemellan)!

Kontakta Bröllopsansvarige i försäljningsteamet för mer information:

Ewa Hellström (med 20 års erfarenhet från Lejondals Slott)
08-6216150
Ewa.hellstrom@lassemaja.se

Busstransporter

Behöver ni busstransporter av något slag så sammarbetar vi med Rolls bus som erbjuder fördelaktiga priser till och från vår anläggning.

För mer information och bokning vänligen besök www.rollsbuss.se

Kyrkor

Vår närmaste kyrka är Järfälla kyrka, ursprungligen från 1100-talet. Järfälla kyrka ligger endast 100 meter från Wärdshuset och närheten gör att brudparet kan åka häst/vagn, öppen bil eller kanske ett gammeldags brudfölje som tillsammans går upp mot festlokalerna.

Information om andra kyrkor kan ni finna på www.kyrkokartan.se

Borgerlig vigselförrättare

Järfälla kommun erbjuder borgerlig vigselförrättare och mer information kan du finna på www.jarfalla.se