Lokaler

Bröllopslokaler

Vi förbereder lokalen med en klassisk dukning med vita linneservetter. Sedan kan vår florist ge råd om blommor och val av färger. Vi arrangerar era fester med vår egen personal och erbjuder smakfulla trerättersmenyer och goda dryckesförslag att välja mellan.

Stallet – för stora bröllop i Stockholm

Med vita träväggar och kristallkronor erbjuder Stallet en modern, ljus och luftig känsla med mycket rymd. Lokalen passar för sittningar vid runda bord eller traditionell bröllopssittning med vackra stolsöverdrag. Här finns scen och avancerade teknikmöjligheter. Utanför finns en härlig uteplats för vigsel, brudskål och mingel. Bröllopstårta och kaffe med avec serveras på övervåningen Loftet. Lokalen byggdes 2008 och har handikappshiss och handikapptoaletter. Vid bröllop rymmer lokalen max 150 gäster.

Tingshuset – för bröllop i klassisk miljö

Tingshuset byggdes 1718. Här dömdes bland andra stortjuven Lars Molin, alias Lasse Maja, år 1812 för att ha stulit kyrksilvret i Järfälla kyrka. De vackra 1700-talssalarna är perfekta för bröllop och fest för mellan 40 och 80 personer. Till huset hör även den vackra Tingshusparken, utmärkt för brudens skål. Middagen avnjuts i de vackra salarna på bottenvåningen och kaffet intas på övervåningen. Det finns gott om utrymme för dans och mingel och här finns också plats att anordna vigsel.

Wärdshuset Lasse Maja

Wärdshuset Lasse Majas festlokaler lämpar sig bäst för sällskap på 30 till 40 personer. Miljön är oemotståndligt charmig. Huset byggdes 1671 då friherrinnan Brita Cruus lät uppföra Barkarby Gästgiveri och skjutshåll. Här erbjöds mat och hästbyte innan hästskjutsarna fortsatte sin färd mot Stockholm. Restaurang- och värdshusverksamheten har fortsatt sedan dess och i Cruus-rummet kan vi i dag ta emot mellan 30 och 38 sittande gäster vid traditionell bröllopssittning och även erbjuda dansmöjligheter i mindre skala.