Fira Jul i år med bubbel & Skaldjursplatå på Welcome Hotel

Kära gäster,

Julen på Wärdshuset Lasse Maja är en anrik tradition sedan många år tillbaka och vi ser varje jul fram emot att få duka upp vårt härliga julbord.I år kommer dock julen se lite annorlunda ut då vi i efterdyningarna av pandemin tyvärr väljer att avvakta med vårt klassiska julbord till julen 2022. Men ha tröst, istället kan vi med glädje erbjuda en litet annat upplägg på intilliggande Welcome Hotel.

Skaldjursplatå med bubblor

I jul har vi premiär för något alldeles extra på Welcome Bistro, skaldjursplatå med härligt bubbel! Varje torsdag till lördag (2-23 december) kan du boka en kväll av det bästa vi kan erbjuda i form av en platå fylld av god hummer, havskräftor, räkor och ostron! För er som vill lyxa till det lite extra kan ni dessutom välja till vår 3-rätters där vi erbjuder en klassisk Hummer Bisque till förrätt, följt av vår härliga skaldjursplatå och som sedan avrundas med en härlig Hallonpannacotta. Pris från 895 SEK pp inklusive ett glas Cava. Vill ni dessutom njuta ordentligt så boka vårt paket med övernattning, SPA, middag och härlig hotellfrukost (pris från 2595 pp). Läs mer och boka nedan.

Skaldjursweekend med SPA & övernattning- pris från 2595 pp

Njut av en helg med övernattning, SPA, Skaldjursmiddag och underbar hotellfrukost. Starta vistelsen i våra sköna badrockar där ni sedan njuter av magiskt vinterbad i vårt vackra SPA. Här badar ni i 35-gradiga pooler, bubblar i vår jacuzzi, njuter i vår torr eller ångbastu för att sedan kanske svalka av er med ett dop i vårt kallbad. Därefter fortsätter kvällen i vår trevliga bistro där ni njuter av gott bubbel och en underbar Skaljdursplatå fylld av hummer, räkor, ostron och havskräftor. Avsluta kanske kvällen i vår nya Loungebar med en god drink och ett parti shuffelboard eller pingis. Vakna sedan upp utvilade och låt er väl smaka av vår lyxiga frukost.

Incheckning: 13.00
SPA: 13.00-16.00
Skaldjursplatå: 18.00

Läs mer och boka

Klassisk Skaldjursplatå med bubbel (895 sek pp)

Boka vårt Skaldjursjulbord som innehåller en klassisk platå med bland annat hummer, havskräftor, räkor och ostron, samt ett glas Cava till det.

Läs mer och boka

3-rättersmeny med Skaldjursplatå & bubbel (1095 sek pp)

Vår exklusiva meny innehåller en hummersoppa till förrätt, en klassisk platå med bland annat hummer, havskräftor, räkor och ostron, samt ett glas Cava till det och en Pannacotta till dessert.

Läs mer och boka