Boka konferens

Vår bokning kommer kontakta dig inom 24 timmar!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

15 min från
STHLM Central

Boka höstens möte
på Wärdshuset Lasse Maja

Lokaler

Stallet

Tingshuset

Lasse Maja

WELCOME HOTEL

Hörnhuset

Konferenslokal i Stockholm

En konferenslokal ska ha allt du behöver för att skapa en aktiv, kreativ och inspirerande konferens för dig och dina kollegor. Lokalen ska kännas rätt i förhållande till antalet deltagare, miljön ska vara energigivande och maten ska vara god. Och det får gärna finnas närhet till övernattning.

På Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest kan vi erbjuda dig allt det där och det är dessutom nära till allt. Vi finns 15 minuter norr om Stockholm C och 25 minuter från Arlanda. Pendeltågsstationen ligger på bekvämt promenadavstånd och det är lätt att ta bilen hit, via E18.

Stora och små lokaler

Hos oss hittar du ett brett utbud av konferenslokaler i olika storlekar för många olika behov. Vi har rum för de flesta grupper och möten, från det lilla styrelsemötet till den stora utbildningsdagen eller internationella kund- och återförsäljarträffen.
Söker du en stor konferenslokal i Stockholm så rymmer vår största lokal upp till 160 personer i biosittning. Totalt, runt om i våra fina lokaler, har vi utrymme för cirka 500 personer på konferens samtidigt.

Söker du en modern konferenslokal i Stockholm med klassisk inramning så har vi det också. Vi erbjuder vacker konferensmiljö med historiska och stilfulla byggnader, kullersten på torget, park och trädgårdar.

Här finns 1700-talsbyggnaderna Wärdshuset Lasse Maja och Tingshuset. Snett över torget finns vår moderna och högfunktionella konferenslokal Stallet och precis innan torget ligger Hörnhuset med tre nya och moderna konferenslokaler.