Boka konferens

Vår bokning kommer kontakta dig inom 24 timmar!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

15 min från
STHLM Central

Boka höstens möte
på Wärdshuset Lasse Maja

Konferens

Konferens i norra Stockholm

Vår konferensanläggning i norra Stockholm, Wärdshuset Lasse Maja Fest & Konferens, ligger behändigt nära till det mesta, oavsett om du kommer med flyg, tåg, bil eller buss. En resa med pendeltåget  tar bara 15 minuter från Stockholm City. Hos oss får du tillgång till en fräsch konferensanläggning i fantastiska lokaler med flexibla lösningar och många rum i olika storlek. Här ryms allt från små till stora grupper och vi har plats för upp till 180 personer i biosittning.

Vacker natur med många aktiviteter på din konferens i norra Stockholm

Tack vare natursköna Tingshusparken och i samarbete med olika aktivitetsbolag kan vi idag erbjuda våra företagsgäster ett stort utbud av olika konferensaktiviteter att välja emellan. I egen regi  kan vi erbjuda en mängd aktiviteter som spelturneringar såsom boule, dart, kubb eller  varför  inte en femkamp efter en givande konferensdag med kollegorna. Vi tror att vi har norra Stockholms mysigaste miljö för en lyckad konferens.

Oavsett om du och dina medarbetare vill träffas över dagen, ha ett effektivt kvällsmöte eller övernatta under konferensen har vi alternativ som passar. Hos oss har du som konferensgäst fri parkering och fri tillgång till internet.

Fördelen med att boka konferens i norra Stockholm just hos oss är att du även har nära till övernattning och SPA på Welcome Hotel, som ligger alldeles nedanför backen. Utanför hotellet hittar du gott om parkeringsplatser.

Läs vad våra gäster tycker om vår anläggning för konferens här!

Miljömärkta konferenser i norra Stockholm och medlemmar i Svenska Möten

Sedan 2008 är vår konferensanläggning Svanen-märkt. Vi på Wärdshuset Lasse Maja Fest & Konferens arbetar med ständigt fokus på miljön och fokuserar även på ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt i den mat vi serverar, både på hotellet och för våra konferensgäster.

Vi hjälper dig gärna att skräddarsy din konferens så att den blir både aktiv och prisvärd. Gör ett smart val när det är dags för konferens i norra Stockholm. Boka din konferens på Wärdshuset Lasse Maja Fest & Konferens.

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.
Att Welcome Hotel i Barkarby och Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierad enligt Svenska Möten klassificeringssystem.
Welcome Hotel i Barkarby och Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest  äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se.

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar