Julbord i Stockholm

Wärdshuset Lasse Maja ställer in julbordet 2020

Givet den rådande situationen med Covid 19 och den osäkerhet som finns inför julen med möjliga ytterligare restriktioner från FHM’s sida har vi tagit beslutet att ställa in julbordet 2020. Det känns givetvis oerhört tråkigt då julen är en högtid som vi håller varmt om hjärtat och då vi känner en stor stolthet för vårt klassiska julbord. Vi hoppas att ni, våra kära gäster, har förståelse för vårt beslut och att vi istället får välkomna Er till oss under 2021.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och att vi snart kan blicka framåt mot ett bättre 2021!


Julbord i Stockholm
på Wärdshuset Lasse Maja

I år ser julen lite annorlunda ut på Wärdshuset Lasse Maja. Vi har vidtagit flera åtgärder för att säkerställa en så trygg och säker miljö för våra gäster. Vi har bland annat kraftigt minskat antalet platser under julbordet, tagit bort fasta sittningstider för att säkerställa större avstånd för att undvika trängsel och köer. Vi tror dock att julbordet just ska vara ett julbord och vi serverar det på sättet som traditionen sig bör. Givetvis med alltid lika rigorösa hygienrutiner och hög kvalitet. Handsprit finns såväl på alla bord som vid bufféerna och det finns engångshandskar för alla som önskar. 

Tillsammans för en tryggare miljö

Att skapa en säker miljö bygger givetvis på samarbete – det är ett ansvar vi måste ta tillsammans. Det innebär att du som gäst exempelvis håller både avstånd och tider för att minimera kontaktytorna. Och självklart: att du stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom. 

Ett klassiskt julbord

Det som inte är annorlunda i år är vår julmat och den stolthet vi känner för vår produkt. Med en obruten matlagningstradition från 1671 ser vi fram emot att få välkomna er till årets upplaga av Julbordet. Vårt mål är att du som gäst ska få en upplevelse utöver det vanliga, njuta av vällagad mat tillagad på de bästa av råvaror. Vi ser fram emot att få välkomna Er till oss på Wärdshuset Lasse Maja!

Våra öppettider och priser

Måndag-Torsdag
17.00-22.30
Pris 695 SEK pp

Fredag & Lördag
15.30-22.30
Pris 745 SEK pp

Söndag
11.30 – 15.00
Pris 695 SEK pp

För bokning, vänligen klicka här.

Julbordet serveras från lördagen den 28:e november till onsdagen den 23:e december