Stockholms bästa julbord

Wärdshuset Lasse Maja ställer in julbordet 2020

Givet den rådande situationen med Covid 19 och den osäkerhet som finns inför julen med möjliga ytterligare restriktioner från FHM’s sida har vi tagit beslutet att ställa in julbordet 2020. Det känns givetvis oerhört tråkigt då julen är en högtid som vi håller varmt om hjärtat och då vi känner en stor stolthet för vårt klassiska julbord. Vi hoppas att ni, våra kära gäster, har förståelse för vårt beslut och att vi istället får välkomna Er till oss under 2021.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och att vi snart kan blicka framåt mot ett bättre 2021!


Julbordet på Wärdshuset Lasse Maja högt rankat på 10-i-topp lista 2017: https://www.bookatable.se/blogg/julbord-stockholm
Bokningsorganisationen ”Book a Table”, som ingår i Michelin-koncernen utsåg 2017-års julbord på Wärdshuset Lasse Maja till ett av Stockholms bästa.

– Vi har rankats 2:a på listan. Det känns väldigt roligt. Vi lagar vår julmat själva av närproducerade råvaror och är måna om att kunna erbjuda ett klassiskt julbord, från första turen till julbordet för vår egeninlagda sill till sjunde turens julgodis, säger vd Patrick Roos.

Företaget Book a Table erbjuder bordsbokningstjänster på restaurangernas egna webbsidor. Huvudkontor ligger i London och restauratörer i 39 länder världen över använder bokningstjänsterna.

Wärdshuset Lasse Maja serverar årets julbord från den 29 november till och med den 23 december.

Boka julbord